DOELGROEP & INDICATIE

Bij Huyswaert Zorg geldt: afspraak is afspraak. Wij houden ons zelf dan ook strak aan de regels. En om bij ons in huis te komen, moet je zelf ook volgens het boekje spelen. Om te beginnen met een passende Jeugd-, WMO- of WLZ zorgindicatie. We zetten alle voorwaarden op een rijtje. 

Huyswaert Zorg Cliënten Toegangsbeleid 

 • Je bent minimaal 15 jaar oud.
 • Je bezit beschikt over een geldige Jeugd-, WMO- of WLZ indicatie met het juiste zorgprofiel. Onze afdeling zorgbemiddeling helpt om te toetsen welke van onze zorg-met-verblijf-trajecen het beste bij jouw profiel past. 
 • Je bent bereid een op maat gesneden persoonlijke verbintenis aan te gaan vóórdat je in huis komt. Deze afspraken komen tot stand in overleg tussen de Gemeente of zorgkantoor, Huyswaert Zorg en jou als cliënt zelf.  
 • Harddrugsverslaving? Sorry, dan kom je er niet in. Eerst afkicken.

Zorg in natura

Huyswaert Zorg stelt zeer hoge eisen, aan zichzelf en aan onze bewoners. Die instelling is terug te zien in ons kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod. In het kader van zorg in natura hebben wij zorgcontracten afgesloten met talrijke gemeenten. In deze contracten blijven we altijd duidelijk over welk traject we leveren, wat dat kost, wat de voorwaarden zijn en welke regels en kwaliteitseisen we hanteren. En daar houden we ons aan. Altijd.  

Persoonsgebonden budget

Een deel van onze bewoners heeft een persoonsgebonden budget. En Huyswaert Zorg heeft een goede ervaring opgebouwd met talloze gemeenten. Met gemeenten of zorgkantoren maken wij afspraken over maandelijkse tarieven, die direct vanuit het persoonsgebonden budget van de Sociale Verzekeringsbank kunnen worden voldaan. Efficiënt. Duidelijk.  

Geen indicatie?

Helaas. Zonder geldige zorgindicatie kom je er niet in. Wil je als cliënt in aanmerking komen voor een indicatie voor zorg met verblijf? Deze wordt voor de Jeugdwet of Wet Maatschappelijke Ondersteuning verstrekt door de gemeente. Het Centrum Indicatiestelling Zorg kan je verder helpen als je onder de Wet Langdurige Zorg valt. Geef bij je aanvraag aan dat je voorkeur uitgaat naar een zorg met verblijf traject van Huyswaert Zorg.  

AANMELD­FORMULIER

  Ik meld aan als*

  Cliënt informatie

  Verwijzer

  Er is een indicatie voor zorg met verblijf*

  Hulpvraag

  Hulpvraag

  Behandelaar anders dan verwijzer

  Behandelaar anders dan verwijzer

  *verplichte velden

  VOL IN HET LEVEN MET UITZICHT OP MEER ZELFSTANDIGHEID.

  Aanmelden →