EEN VEILIGE PLEK
MET JE VIZIER OP EEN
ZELFSTANDIGE TOEKOMST

Huyswaert Zorg biedt cliënten met een Jeugd-, WMO- of WLZ zorgindicatie de kans om hun boel weer op de rit te krijgen. Door ze een eigen plek te geven. Waar ze onder begeleiding van geschoold en ervaren personeel de strijd tegen destructief gedrag kunnen aan­gaan. En zo een positieve draai aan hun leven kunnen geven.

Inmiddels biedt Huyswaert Zorg onderdak aan ruim zestig cliënten. Allemaal onder begeleiding. De zorg die wij bieden varieert van crisisopvang tot intensief dag-en-nacht toezicht en ambulant contact. Middenin de stad. Want als je langs het randje dreigt te gaan, hoef je niet per se buitenspel te staan. In het hart van het leven is waar je jezelf weer kunt laten groeien.

Dat gaat niet vanzelf. Daar is commitment voor nodig. Van ons, maar zeker van onze cliënten. Om bij ons in huis te komen, moet je wat in huis hebben. Namelijk de wil om jezelf aan te pakken, en de drive om het traject dat Huyswaert Zorg je aanbiedt te laten slagen. Wij motiveren, confronteren en corrigeren waar dat past. Huyswaert Zorg is niet makkelijk. We zijn geen vakantiehotel met draaideur voor passanten.

Bij Huyswaert Zorg geldt: afspraak is afspraak. Dag en nacht. Je woord is je woord en tien uur thuis is tien uur thuis. Houd je je aan je afspraken, dan heb je aan ons een goede. Ga je over de schreef, dan zitten we er bovenop. Voor jou, en voor je omgeving. Alles om het beste uit jezelf te halen.

Klinkt misschien heftig, en dat is het ook. Wij pakken de zaken serieus aan. Net zo serieus als de issues van onze cliënten. Dat doen we altijd naar eer en geweten. Altijd trots en loyaal. Naar onszelf, onze cliënten, onze partners en onze samenleving. Wij zijn bezig. Doe mee.

Neem contact op →

We zijn
wat we doen.
24/7

HET TEAM

Huyswaert Zorg is niet zomaar een verzameling medewerkers. We zijn een team. Ieder met eigen expertises en verantwoordelijkheden, maar allemaal volledig ingespeeld op elkaar. We gaan de extra mijl. Voor elkaar, onze cliënten en onze partners. Natuurlijk hebben we de juiste papieren. We zijn geen kwakzalvers. Ons team is SKJ-geregistreerd en onze organisatie heeft het ISO9001 kwaliteitskeurmerk.

Neem contact op →

VOL IN HET LEVEN MET UITZICHT OP MEER ZELFSTANDIGHEID.

Aanmelden →